Zēns koferī (Nina Borg, #1) Lene Kaaberbøl

ISBN:

Published:

Hardcover

301 pages


Description

Zēns koferī (Nina Borg, #1)  by  Lene Kaaberbøl

Zēns koferī (Nina Borg, #1) by Lene Kaaberbøl
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 301 pages | ISBN: | 5.16 Mb

Nina Borg, medicinska sestra u Crvenom križu, supruga i majka dvoje djece, ne može si pomoći – mora činiti dobra djela i ne može odbiti nikoga tko od nje zatraži pomoć, čak i kad bi joj to bilo pametnije. Kad joj nekadašnja prijateljica Karin ostaviMoreNina Borg, medicinska sestra u Crvenom križu, supruga i majka dvoje djece, ne može si pomoći – mora činiti dobra djela i ne može odbiti nikoga tko od nje zatraži pomoć, čak i kad bi joj to bilo pametnije.

Kad joj nekadašnja prijateljica Karin ostavi ključ javnog ormarića na željezničkom kolodvoru u Kopenhagenu, Nina se uplete u najveću opasnost svoga života. U ormariću pronađe kofer, a u koferu trogodišnjeg dječaka: golog i drogiranog, ali živog.Je li to dijete žrtva trgovine ljudima? Može li ga predati vlastima, ili će ga one samo vratiti onome tko ga je prodao? Kada sazna da je Katrin brutalno ubijena, Nina shvati da opasnost prijeti i njoj i malenom dječaku.

Pri sve beznadnijem putovanju kroz Dansku, Nina nastoji otkriti tko je taj dječak, kamo pripada i tko ga točno nastoji uloviti.Danska spisateljica Lene Kaaberbo/l, najpoznatija po svojemu nizu srednjevjekovnih fantastičkih romana, i mlada autorica Agnete Friis postigle su svoj najveći uspjeh do sada ovim potresnim romanom, dobitnikom nagrade Harald Morgensen za najbolji krimić 2008. godine, dosad prevedenim na deset jezika i prodanim u više od dva milijuna primjeraka.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Zēns koferī (Nina Borg, #1)":


hk-laws.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us